Saturday, March 19, 2011

akak2 dorm yg dulu2




yg dkt atas2 nie sume akak2 dorm ak yg dulu,tetibe jer ak t'ingatkan diorang,mmg byk giler memory ngan diorang,tapi time taun lps la yg paling best,ecececehhh,bangge kak jiah n kak alia,kan,kan,
kak jiah,kak jiah,teringin nk kaco akak lagi,best laa,mmg happening giler kan dorm taun lps

Hanis SAYANG sesangat kat akak2 yg ade kat atas nie,KAKAK2 DORM B7 TERBAEK LAA!!!!

yummyyyy


nie self handmade tau,seb bek menjadi,kan,kan

Friday, March 18, 2011

trip to peace island


weiii,sape nak tau,smalam kan ak gie pulau aman doe*x bleh blah giler,bende bkn ade pape pon kat sane,sebenarnye smalam mak bapak ak ckp diorang nk gie ambik abg ak kat USM,so ak pon ikot laa,yelaa,xkan la nk tinggal kat umah sengsorang kot,pastu lps ambik abg ak,tetibe ak rase yg bapak ak drive ikot jln laen so ak pon tanye la nk gie mane,mak bapak ak ckp nk gie pulau aman,ak pon blur2 je time tu,yelaa,sbelum nie ak mane p'nah dengo name pulau tue,tetibe nk gie sane plak,ak rase klau ak tanye bdk kls ak pon mesti diorang ckp tak tau gak psl pulau tue..pulau aman tu area2 dkt sebarang perai,alaa yg dlm buke sejarah fom 2 tu,hishh,trus teringat blek psl sejarah nie,dah2,sambung blek citer.pulau tu ekceli sebuah perkampungan nelayan,klau sesape yg nk rase cam dok kat kampung n suke memancing bleh la duduk kat sane,klau nk gi sane kene naek bot,haha,habes barai giler tudung ak time tu,cam bodo giler,nk snap pon xde mood dibuaatnyer
sampai2 je kat sane kitorang trus mkn,best giler dpt mkn,dahle udang die beso2,murah plak tu,klau kat sini,dahla udang die kecik,harge die jgn nk ckp laa

href="http://1.bp.blogspot.com/-oICD-GYBPVg/TYRL9IQ2iVI/AAAAAAAAANQ/6uDEuE1B2Eg/s1600/Picnik%2Bcollage.jpg">
kan ak dah ckp,besar kan,besar kan
than ,kitorang gi solat kat surau,yg x best nyer surau tu t'letak btol kat sebelah kubur,dahla tingkap die xde langsir langsung,nk sembahyang pon x tng klau camtu,seb baek siang,klau mlm,huiissshh
pas sembahyang,kitorang jln2 kat pulau tu,untuk pengetahuan korang kan,pulau tu xde sebarang kenderaan except for basikal n motor jer,itupon sikit jer,mmg sah xde pencemaran udara langsung kat situ...so kitorang pon t'pakselaa jln kaki jer tok sampai ke telaga mas,agak jauh gak laa,klau hari2 camnie,cehhh,bleh kurus tros ak...

haa,nie die telage tu,dlm giler,yg peliknyer kan,air die rase tawar walaupon telaga nie btol2 kat tepi laut

yg nie plak ak,hodoh giler kan muke ak

after that mak ak ajak gie kutip lala/kerang kat tepi pantai,mmg byk giler arr yg kitorang jumpe,ayah ak time tu bkn nyer nk tlg skali,tapi x abes dok tangkap gambo,mentang2 la ade camera baru,adek ak plak dok sdp die jer mandi,jeles giler,best kan klau jadi bdk kecik nie,xyah nak malu pape

nie antare pic kat sane
lebih kurang pukul 5 lebih camtu bapak ak dok bising suroh kitorang balek ke jeti sbb takot t'tinggal bot


nie time naek bot,ak xde dlm gambo nie sbb ak yg tangkap gambo nie,xna aihh ak tankap gambo time nie,sure2,tudung ak barai punyer

time nie ade sorang nenek yg nk turun dari bot,sian je ak tgk die,dahlaa x lrt,pastu bapak ak yg cukup prihatin nie pon dtgler menolong,cehh,baek tak bapak ak



nie time dkt jeti
lastly kitorang sampai umah lebih kurang kol 9:30 pm camtulaa,pnt gilerr time tu

hepy bufday my dear


weiii lela...

*hepy bufday yaa
*sorry yea ak wish bufday ko lambat kat dlm blog ak nie
*ko tu dah tue so sayangilah kami yg mude2 nie yea*cewahhhh
*wish u good luck in ur life
*lastly,ak nk ckp yg ak SAYANG giler2 kat ko la kawan*ceiitt,terharu tak

Tuesday, March 15, 2011

auchhh,there's a lot of homworks !!!